Mitingul organizat la Craiova de catre PSD Dolj in data de 9 decembrie a fost autorizat de primarie si, potrivit anuntului postat pe retelele de socializare de catre organizatori, manifestarea a fost denumita "Hai la Universitate /Sa le spunem ca #AJUNGE", transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Punctul central al mitingului, la care este anuntata participarea a circa 30.000 de persoane din judetul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca in mars pe str.A.I.Cuza, pana la intersectia cu Calea Bucuresti, cu intoarcere pe Calea Bucuresti - Universitate.

"Hai la Universitate,/Sa le spunem ca #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclama Romania inaltelor porti!/ cu manipularile sorosiste!/ cu obraznicia cu care vor sa confiste votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" este mesajul transmis de organizatori pe afisul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook.

Mitingul se va desfasura in intervalul orar 15.00 - 17.30.

La ora redactarii acestei stiri, pepagina de Facebook a evenimentului304 de utilizatori spun ca vor merge si 237 ca sunt interesati sa participe.

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat duminica, in fata sediului central al partidului ca s-a stabilit, in cadrul sedintei cu liderii locali ai partidului, organizarea unui miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim si a abuzurilor. Protestele vor avea loc in Bucuresti si in tara la aceeasi ora.