Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat duminica, in fata sediului central al partidului ca s-a stabilit, in cadrul sedintei cu liderii locali ai partidului, organizarea unui miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim si a abuzurilor. Protestele vor avea loc in Bucuresti si in tara la aceeasi ora.

Codrin StefanescuFoto: Captura Antena 3

Stefanescu a negat ca sedinta de duminica ar fi fost convocata pentru a da jos propriul Guvern sau prim-ministrul si a calificat informatiile aparute in presa in acest sens drept speculatii, "niste prostii" si "niste aberatii".

"Va fi un miting impotriva statului paralel si ilegitim, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, a incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, a celor care (...) incalca Constitutia. Este un miting care arata adevarata majoritate din Romania. Cu acest mesaj au venit presedintii din judete", a declarat Stefanescu, potrivit Agerpres.

"Maine vom decide daca este sambata sau duminica, va fi organizat in Bucuresti si in toate judetele tarii, mesajul nostru va fi foarte clar, sa se auda si la Bruxelles", a spus Codrin Stefanescu.

Potrivit secretarului PSD, sedinta a avut loc la cererea liderilor locali, iar maine va avea loc o alta sedinta la care vor participa sefii de sector din Bucuresti si cu ceilalti colegi care nu au ajuns azi.

Despre evenimentele de sambata din Piata Victoriei, cand protestatarii au demontat schelele pentru Targul de Craciun, acesta a spus ca acestia au abuzat de dreptul lor de a face miting si au facut prapad cu bunurile municipiului Bucuresti

Cat despre ministrul Carmen Dan ar trebui sa se gandeasca daca nu este necesar sa produca niste schimbari, sa se gandeasca si la jandarmi.