Liderul PSD Liviu Dragnea afirmat, duminica, la Congresul Tineretului Social Democrat, ca a intrat in politica, la inceputul anilor '90 cand isi plimba fetita cu caruciorul. "Atat de mult i se zguduia capsorul, incat am luat-o in brate si atunci am spus ca pentru mine este inadmisibil, ca tanar, sa nu ma implic", a declarat Dragnea, potrivit news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vreau sa ne amintim cu totii care a fost gandul care ne-a impins sa ne implicam in politica, sa facem ceva, sa traim intr-o tara mai buna. Iar intrebarea pe care sper sa v-o puneti si pe care eu mi-am pus-o mereu este cum pot schimba Romania?", li s-a adresat Dragnea tinerilor social-democrati la Congresul TSD organizat duminica la Romexpo.

Liderul PSD a povestit cum, la inceputul anilor '90, cand era un "tanar om de afaceri" cu doi copii, isi plimba fetita prin centrul orasului, insa drumurile erau neasfaltate.

"In 1994 aveam deja doi copii, fetita tocmai se nascuse. Si mergeam cu ea in carucior in centrul orasului. Nu a fost chip sa gasesc un centimetru pe trotuarele din centru ca sa poata sa mearga lin. Atat de mult i se zguduia capsorul, incat am luat-o in brate si atunci am spus ca pentru mine este inadmisibil, ca tanar, sa nu ma implic si impreuna cu alti tineri sa facem ceva in acel oras, sa facem ca parintii sa isi poata plimba copiii in siguranta in orasul nostru.

Am considerat ca atunci ar fi fost o lipsa de reactie din partea mea si as fi fost las sau complice cu cei care nu faceau nimic. Cand ma intreb ce pot face pentru Romania, automat ma gandesc la ce am facut in activitatea mea politica si administrativa din acel moment si pana acum. (...) Astazi trotuarele de la care am plecat sunt asfaltate si nu mai sunt probleme.

In judetul nostru sunt sute, aproape o mie de kilometri de drumuri judetene asfaltate si creeaza invidie in judetele vecine. La vremea aia in Teleorman nu exista niciun drum judetean asfaltat cap coada. Multe dintre spitalele si scolile din judet, astazi arata mult mai bine si au conditii mai bune", a declarat Liviu Dragnea.