Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la congresul tinerilor social-democrati ca "trebuie sa fim realisti: fara greseli societatea nu poate inainta".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Prin natura politicii se fac greseli" a declarat liderul PSD, adaugand ca unele decizii sunt "neapreciate, chiar injurate de o parte a societatii".

"Nu poate exista nicio masura care sa-i multumeasca pe toti", a afirmat Dragnea la reuniunea TSD, argumentand si cu un citat din Winston Churchill: "Cea mai proasta forma de guvernare este democratia, cu exceptia celorlalte".

Dragnea a afirmat ca este vorba de "o suma de greseli politice asumate", dar PSD, ca cel mai mare partid din Romania, trebuie sa limiteze numarul acesto greseli.

Coloana sonora a filmului "Piratii din Caraibe' a putut fi auzit duminica la Congresul TSD de la Romexpo, intre discursurile liderilor partidului, potrivit news.ro. La fel sa intamplat si in momentul in care la tribuna Congresului a fost invitat Liviu Dragnea, care si-a inceput discursul intrebandu-l pe liderul organizatiei de tineret Gabriel Petrea: "Gabi, cum ai ales muzica asta?".

Cel care a dat raspunsul a fost tot Dragnea: "La cum ne haituiesc astia, chiar ca parca suntem pirati".