Presedintele PNL, Ludovic Orban, si alti membri ai conducerii formatiunii liberale vor face, in perioada 10-19 noiembrie, o vizita in Statele Unite, urmand sa aiba intalniri cu membri ai Congresului si Senatului, cu inalti oficiali ai Departamentului de Stat, cu reprezentanti ai think tank-urilor, mediului de afaceri si ai comunitatii romanesti din Statele Unite.

"Reprezentantii PNL vor vizita Washington, Maryland, Philadelphia, New York si Atlanta, unde vor avea intalniri cu membri ai Congresului si Senatului Statelor Unite ale Americii, inalti oficiali ai Departamentului de Stat al SUA, reprezentanti ai think tank-urilor, mediului de afaceri si ai comunitatii romanesti din SUA. Consolidarea parteneriatului special pe care Romania il are cu Statele Unite ale Americii este o componenta prioritara in viziunea politicii externe a PNL, iar in acest sens PNL va accentua dezvoltarea relatiilor bilaterale in mai multe domenii de convergenta. Totodata, PNL considera extrem de importanta relatia cu Diaspora romaneasca din SUA, o resursa vitala in dezvoltarea si aprofundarea relatiilor cu SUA si, deopotriva, o resursa esentiala in dezvoltarea Romaniei", se arata intr-un comunicat al PNL, citat de News.ro.

In perioada 10-19 noiembrie, membri ai conducerii PNL vor efectua o vizita in Statele Unite ale Americii. Delegatia PNL va fi reprezentata de presedintele partidului, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, de vicepresedintele PNL Ben-Oni Ardelean (vicepresedinte al Camerei Deputatilor) si de presedintele PNL Diaspora, Viorel Badea (presedinte al Comisiei romanilor de pretutindeni din Senat).