Declaratiile facute de catre Calin Popescu Tariceanu "de la o vreme in coace (...) au devenit tot mai ciudate", a declarat joi presedintele tarii Klaus Iohannis. "Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Au aparut de cand procurorii l-au deferit justitiei pe acest domn", a spus Iohannis.

Calin Popescu TariceanuFoto: Agerpres

Intrebare repoerter: Tariceanu a declarat ca Parlamentul si Guvernul nu-si pot exercita puterea si a facut o paralela cu Rusia. Exista forte subterane?

Klaus Iohannis: In Romania nu exista nici forte oculte si nici subterane si cu certitudine nu exista stat paralel. Am mai urmarit declaratiile domnului mentionat de dvs. De la o vreme incoace nu mai urmaresc afirmatiile acestui domn fiindca au devenit tot mai ciudate. Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Au aparut de cand procurorii l-au deferit justitiei pe acest domn.

Presedintele Klaus Iohannis a tinut joi, incepand cu ora 13.00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni in care a abordat teme precum modificarile in domeniul fiscal, legile justitiei si scaderile investitiei in acest an.