Liderul PSD, a declarat vineri, dupa sedinta conducerii PSD, ca nu mai vrea sa mearga la Palatul Cotroceni pana dupa alegerile prezidentiale, pentru ca nu mai are incredere in presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, la consultarile din iunie de la CotroceniFoto: Presidency.ro

"Nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis. Il rog sa nu se mai refere la PSD, pentru ca nu este treaba lui. Daca vrea, sa se faca membru PSD si apoi sa vorbeasca", a spus Liviu Dragnea, care a tinut, impreuna cu Mihai Tudose, declaratii de presa pe treptele sediului central al PSD.

"Cred tot mai mult ca domnul Iohannis nu ramane neimplicat politic, nu mai am incredere", a afirmat Dragnea, cerand jurnalistilor sa ii transmita si purtatorului de cuvant de la Cotroceni, Madalina Dobrovolschi sa nu mai faca conferinte de presa in care sa vorbeasca de PSD.

"Sunt deschis de doi ani de zile, am stat cu mana intinsa pana am amortit. Nu cred ca eu sau PSD a facut ceva institutional impotriva presedintelui Iohannis. Nu mai vreau sa merg in Palatul Cotroceni. Punct", a mai declarat presedintele PSD>