Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca atat el, cat si premierul au comunicat prost unul cu celalalt si ca nu mai pot fi facute asemenea greseli, care sa puna partidul, coalitia si Guvernul intr-o situatie limita. "Toti am gresit in ultima perioada. Toti ne-am lasat influentati de oameni de bine, de oameni din afara partidului, care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD", a declarat liderul PSD.

El a mai spus ca "PSD a trecut astazi printr-o cumpana foarte mare, care poate aduce instabilitate si in tara" si ca premierul a discutat si despre eventualitatea demisiei, potrivit news.ro. "Toti am gresit in aceasta perioada. Multi vin si dau sfaturi, cum e bine si cum nu, doar-doar se produce o ruptura. PSD a trecut astazi printr-o cumpana foarte mare. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic in aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui. Poate ale lui sunt mai mici ca ale mele. Am comunicat prost unul cu altul. Eu imi asum. Nu mai putem face asemenea greseli", spune sefl PSD.

"Mihai a discutat si despre eventualitatea sa-si dea demisia, vazand pozitia partidului. Eu i-am spus ca nu poate sa faca asa ceva. Am constatat amandoi ca am comunicat prost unul cu altul, eu imi asum. Nu mai putem face asemenea greseli sa punem si partidul si coalitia si guvernul intr-o situatie limita", a adaugat Dragnea, in conferinta de presa sustinuta alaturi de premier, la finalul sedintei CEx.