Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul Apararii, sustine ca nu se pune problema cine pierde si cine castiga intre presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose si subliniaza ca la sedinta Comitetului Executiv National (CExN) de joi aceasta discutie din interiorul partidului va fi inchisa.

"Nu cred ca e o problema cine castiga sau cine pierde, pentru ca nu asa se pun lucrurile. Este o discutie in interiorul partidului nostru, o discutie care se va inchide in CEx-ul de joi, despre asta este vorba. In Comitetul Executiv se vor discuta toate aceste probleme si acolo se va lua o decizie", a afirmat Mihai Fifor, marti seara, la Antena 3.

El a subliniat ca liderul PSD Liviu Dragnea nu a spus niciun moment ca doreste un alt prim-ministru la guvernare: "Cred ca este important pentru noi ca joi la CExN sa se puna de acord colegii vizavi de ce au de stabilit si sa continuam sa guvernam, pentru ca acesta este cel mai important lucru. Ati vazut, presedintele Dragnea n-a spus niciun moment ca isi doreste un guvern condus de alt premier. Eu cred ca este cale de intelegere foarte buna", potrivit Agerpres.