Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a afirmat, dupa sedinta informala de la sediul PSD, ca va exista o remaniere daca premierul Mihai Tudose consiera ca sunt anumite intarzieri, insa a negat ca acesta ar fi vorbit de demisie si ca ar exista vreo ruptura intre el si Liviu Dragnea. Badalau a mai declarat ca Mihai Tudose este "barbat" si ca nu se joaca cu guvernarea, fiind "un om extrem de serios si un premier foarte bun", acesta fiind insa "suparat" din cauza ca "unele lucruri nu functioneaza in guvern".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Domnul premier Mihai Tudose este barbat, stie foarte bine ce inseamna guvernarea. Si nu se joaca cu asa ceva. Este un om extrem de serios si un premier foarte bun, un om hotarat care cu siguranta va dezvolta Romania" a afirmat Badalau, dupa sedinta informala de la sediul partidului.

Intrebat daca va exista o remaniere asa cum a anuntat premierul, Badalau a raspuns: "Va exista o remaniere, atata timp cat Mihai Tudose spune ca avem in anumite zone ramaneri in urma, in CEx va veni cu motivarea si noi vom lua decizia, propunand alte nume. Sigur, este suparat pentru ca unele lucruri nu functioneaza in guvern. Ieri am avut o discutie de doua ore jumatate in guvern pe acelesi motiv. Mie personal nu mi-a spus niciodata ca isi da demisia" a spus Badalau.

Senatorul a negat ca ar exista probleme in relatia dintre Dragnea si Tudose.

"Nu ii reproseaza nimic presedintele de partid. Nu e nicio ruptura, sunt la masa amandoi si discuta amical. Nu a fost niciun scandal. Sunt discutii. E extrem de suparat si dansul considera ca sunt incetiniri" a spus el.