Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat ca si-a ridicat certificatul medico-legal de la IML, in urma incidentului violent din platoul B1 TV cand Mirel Palada l-a agresat, si i-a transmis fostului purtator de cuvant al guvernului Ponta ca se vor vedea la tribunal.

Certificat medico-legal Mihai GotiuFoto: Captura Facebook

"D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL! Astazi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul si l-am depus la Politia Sectorului 1 Bucuresti (unde am depus si plangerea penala pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper ca a si fost trimis intre timp) si, din acest moment, nu mai exista niciun motiv pentru procurori sa mai amane inceperea urmaririi penale.

Va dau asigurari, o data in plus, ca nu-mi voi retrage plangerea penala si ca nu se pune in discutie varianta impacarii partilor. Pentru ca e necesar ca politicienii sa-si asume raspunderea actiunilor lor si pentru ca cetatenii romani trebuie sa-si recapete increderea in Justitie", a scris Gotiu pe pagina sa de Facebook.