Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a reactionat, miercuri, la declaratia lui Liviu Dragnea, ca presedintele "A venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti." Intrebata de jurnalisti, in timpul unei declaratii de presa la Cotroceni, cum interpreteaza seful statului "gluma" lui Liviu Dragnea, Madalina Dobrovolschi a raspuns: "E o gluma sau este o ironie bazata pe un neadevar? Pentru ca, as face asa un mic comentariu, daca reprezentarea Romaniei la ONU si intalniri cu lideri de stat, intre care cu Presedintele Statelor Unite al Americii, reprezinta vacanta, a merge in vacanta, atunci chiar nu mai am alte comentarii din acest punct de vedere."

Madalina DobrovolschiFoto: Facebook - Madalina Dobrovolschi Puscalau

Madalina Dobrovolschi a confirmat si faptul ca reprezentatii celor 21 de ONG-uri care i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare trimisa luni, sa actioneze pentru apararea independentei justitiei si reformarea clasei politice, au fost invitati miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. La intalnirea de miercuri cu seful statului vor participa 6 reprezentanti ai societatii civile.

"Ati vazut ca Presedintele este foarte implicat atunci cand este vorba despre aceasta tema a Justitiei, ceea ce inseamna democratie, ceea ce inseamna stat de drept in Romania. Cu siguranta daca vor fi alte evenimente, alte intalniri, Administratia Prezidentiala vi le va comunica la momentul potrivit", a precizat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.