Liviu Dragnea a afirmat luni ca fiul sau, Stefan Valentin Dragnea, nu a facut parte din nicio firma care sa administreze Lacul Belina, a carui trecere in administrarea consiliului local Teleorman face acum obiectul unui dosar DNA.

Intrebat daca acest domeniu de pescuit a ajuns la firma fiului sau, Dragnea a raspuns: "Nu. Eu vorbesc de realitate nu de facaturi".

"Fiul meu nu a facut parte din nicio firma care sa administreze partile ... A intrat mult mai tarziu in aceasta firma care nu mai stiu daca exista", a adaugat acesta.

HotNews.ro a aratat, intr-o ancheta publicata in luna iunie, ca Tel Drum, firma care a inchiriat de la CJ Teleorman in 2014 lacul Belina si bratul Pavel, a cesionat (cedat) mai departe proprietatea dupa numai trei luni catre o terta firma, Trident 51 SRL. Fiul lui Liviu Dragnea a intrat actionar in firma la foarte scurt timp dupa ce Trident 51 SRL a dat inapoi lacul firmei Tel Drum, de la care il primise in 2014.

In urma cu trei ani, fiul liderului PSD inca nu figura in actionariat. Firma a renuntat la cesiune in februarie 2017, cam pe cand incepeau protestele generate de OUG 13, iar micul paradis s-a intors la Tel Drum.

Pe 7 martie 2017, Stefan Valentin Dragnea intra in proprietatea a 50% din actiuni, printr-o majorare de capital de 200 de lei, iar Mihai Barac ii cedeaza actiunile sale lui Copaceanu.

Pe 16 mai, in firma ramane doar fiului lui Dragnea cu 90%. In actionariat apare si Ilie Liviu Dragne cu 10%, personaj pe care il gasim si in afacerea cu porci de la Salcia in rol de intermediar intre Tel Drum si fiul lui Dragnea.