Victor Ponta a condamnat joi, pe Facebook, gestul lui Mirel Palada, fostul sau purtator de cuvant de pe vremea cand acesta era premier, afirmand ca nu exista "nicio scuza" pentru a rezolva problemele cu pumnul si ca Palada a facut "o mare prostie si va plati scump". Ponta spune ca nu se dezice de Palada "intr-o perioada dificila".

Victor PontaFoto: captura B1 TV

Mesajul lui Ponta:

"Oricat de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTA NICIO SCUZA pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii!

Imi pare rau de Mirel Palada ( nu ma dezic acum de el ca om sau coleg intr-o perioada dificila) dar cred ca eu pot sa ii spun adevarul neplacut - a facut o mare prostie si va plati scump pentru asta . Asa cum il cunosc cred ca acum realizeaza cel mai bine acest lucru si il regreta - dar suntem toti responsabili pentru deciziile noastre gresite.

Si mai e ceva pentru care Mirel ar trebui sa isi dea singur un pumn - scandalul provocat de confruntarea lui cu Gotiu este un dar cazut din cer pentru toti cei care vor sa ingroape acum povestea, de o mie de ori mai sordida si mai periculoasa pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului "Portocala" Negulescu si cu primele dovezi scrise si certe privind dosare penale mai falsificate si mai abuzive decat in anii '50! Si oare de ce in acest caz care priveste grave abuzuri la adresa chiar a unor parlamentari nu putem sa facem o Comisie Parlamentara de Ancheta - oare pt ca am afla lucruri concrete si nu am mai putea face doar "balet de lupta Anti - Sistem"?

Ps - si asa am ajuns in Romania ca Basescu batausul de copii sa ii dea lectii lui Palada !!! Basescu ???"

Mirel Palada l-a lovit miercuri seara cu pumnul pe senatorul USR Mihai Gotiu in pauza publicitara a unei emisiuni de la B1.