Liviu Dragnea a declarat miercuri ca spera intr-o intalnire "in patru", "cat de curand", cu presedintele Klaus Iohannis, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si premierul Mihai Tudose.

Iohannis, Dragnea si TariceanuFoto: AGERPRES

Acesta a intrebat ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, marti, la Palatul Cotroceni, dupa depunerea juramantului de catre doi nostri ministri, la Aparare si Economie.

Dragnea a precizat ca discutia a durat "cateva minute" si atat el, cat si Tariceanu, au apreciat ca "ar trebui sa avem o intalnire in patru sa discutam de mai multe lucruri care trebuie decise de cele patru institutii".

Seful PSD a mentionat ca din parte presedintelui "s-a lasat de inteles" ca e de acord cu o astfel de intalnire.

Aceasta discutie, care ar trebuie sa aiba loc intr-un "termen rezonabil", ar trebui sa vizeze politica de inzestrare a armatei, sprijinirea industriei de Aparare, pregatirea mandatului 2019, cand Romania va detine presedintia rotativa a UE si discutia despre anul 2018, centenarul Marii Uniri.

"A fost o discutie pozitiva din punctul meu de vedere, sper sa se realizeze aceasta intalnire cat de curand", a mai spus Dragnea.