Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat deranjat de intrebarile jurnalistilor privind imaginea Romaniei, ca urmare a faptului ca la Aparare au fost schimbati trei ministri, afirmand ca "murim de dragul externului" si uitam ca suntem "romani, nu slugi". El a precizat ulterior ca partenerii externi sunt interesati doar daca Romania isi respecta angajamentele.

Liviu Dragnea in port popularFoto: Captura Digi 24

Dragnea a fost intrebat daca schimbarea a trei ministri ai Apararii in ultimul an nu este si o problema de imagine pentru Romania in plan extern, el raspunzand iritat: "Nu stiu, poate o vedeti dumneavoastra (ca pe o problema - n.r.). Pe plan extern, cel mai important pentru partenerii nostri, daca murim, vad, de dragul externului si vad ca asta este preocuparea principala, uitand cateodata ca suntem romani, nu slugi, ne intereseaza si asta, pe plan extern interesul tuturor este sa fim siguri ca Romania isi respecta toate angajamentele", transmite News.ro.

Dragnea a spus ca nu trebuie sa se revina "la perioada comunist", cu un Guvern "care sa stea 10 ani" la putere.

Ulterior, intrebat despre faptul ca Adrian Tutuianu a fost schimbat chiar inainte de a merge in vizita programata in SUA, Dragnea a raspuns: "Cred ca va putea merge si noul ministru. cred ca vi fi primit."