S-ar putea ca nemultumirile unor reprezentanti ALDE sa fie reale, a declarat sambata liderul PSD Liviu Dragnea, inainte de o serie de intalniri de la Mamaia la care participa lideri si parlamentari ai coalitiei de guvernare, premierul Tudose si cativa ministri, in conditiile in care Melescanu a spus ca exista probleme de comunicare intre reprezentantii PSD si ALDE din executiv.

Liviu DragneaFoto: Captura Privesc.eu

Intrebat despre unele unele probleme ridicate de Norica Nicolai si Teodor Melescanu, ambii de la ALDE, Dragnea a raspuns ca este posibil ca "nemultumirile lor sa fie reale".

"Tocmai de aceea discutam in acest weekend, sa fie mai multa coerenta in guvernare", a spus liderul PSD, adaugand ca atat reprezentantii PSD cat si cei ai ALDE din guvern trebuie sa aiba "o abordare corecta".

El a respins ideea ca ar exista tensiuni in sanul coalitiei PSD-ALDE: "Aseara a venit Tariceanu la noi si nu am fost deloc tensionati".

Modul de colaborare dintre ministrii care fac parte dintr-un partid si secretarii de stat de la alt partid trebuie imbunatatit, a spus sambata dimineata la Mamaia, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, vicepresedinte al ALDE.

"Una din problemele cele mai importante atunci cand esti la guvernare este comunicarea. Din acest punct de vedere, participarea unui numar cat mai mare de demnitari la discutii, la dezbateri televizate, este dupa parerea mea absolut necesar. Deci cred ca va trebui sa ne imbunatatim modul de actiune si colaborarea dintre ministrii care sunt dintr-un partid si secretarii de stat care sunt de la alt partid", a declarat Melescanu, citat de Agerpres.