Premierul Mihai Tudose a confirmat, joi seara, la Antena 3, ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunand ca a vorbit cu acesta "si la nivel personal, si politic, intr-o echipa de partid", si ca discutiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un "element benefic" pentru tara.

Sorin GrindeanuFoto: Agerpres

Intrebat daca fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, asa cum s-a vehiculat in spatiul public, in ultima perioada, Mihai Tudose a confirmat si a spus ca discutiile cu acesta sunt destul de avansate, asteptand acum sa se intoarca din concediu cu familia.

"Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. (...) Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta", a afirmat Tudose.

El a mai spus ca discutiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la inceputul lunii septembrie si ca numirea lui Grindeanu intr-un astfel de post ar fi "un element util pentru tara".

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi ca i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de consul sau ambasador in Chisinau:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intrebat daca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa ramana in PSD, ca fostul premier a facut o "boacana mare, care ne-ar fi putut costa foarte mult politic" si are nevoie de timp pentru a intelege unde a gresit. Dragnea a spus ca a avut o discutie "destul de lamuritoare" cu fostul premier si a infirmat ca i-ar fi propus functia de consul sau ambasador la Chisinau, potrivit news.ro.