Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11.00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. UPDATE 12.10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate.

Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. "Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte", a declarat Liviu Dragnea.

La randul sau, Mihai Tudose a declarat ca a trimis Corpul de control la Compania Nationala de Investitii dupa ce a primit o sesizare: "A fost o sesizare, asa se procedeaza. O sesizare de la un cetatean."

Intrebat despre Tarom, Liviu Dragnea a spus ca premierul Mihai Tudose a vrut sa deschida subiectul, adaugand ca"nu ma intereseaza, am zis ca vreau sa ajunga o companie aeriana puternica". Mihai Tudose spune despre Tarom ca "Am discutat cu ministrul Transporturilor, i-am urat succes in gasirea unui management competent."

Vizita lui Dragnea la Guvern a venit pe fondul demisiei sefului Tarom, ceruta vineri de Tudose, dar aparat pana in ultimul moment de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Prezenta lui Sevil Shhaideh a fost motivata de controlul anuntat de premier la Compania Nationala de Investitii din subordinea Ministerului Dezvoltarii.