Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat existenta unor neintelegeri intre el si noul premier, Mihai Tudose. "Am avut o discutie cu domnul prim-ministru Tudose. De fapt, vineri, dupa sedinta de Guvern, am lucrat impreuna in weekend. I-am spus de duminica faptul ca, marti sau miercuri, va aparea informatia ca ne-am certat. Luni nu ne-am intalnit, fiindca eu am fost racit cobza, cred ca e si asta o infractiune, (...) iar el a lucrat de dimineata pana noaptea la Guvern si am constat amandoi ca ne-am certat fara sa ne vedem. Nu este niciun fel de adevar aici", a declarat Liviu Dragnea la Romania Tv, potrivit Agerpres.

Tudose si DragneaFoto: AGERPRES

Liderul PSD a mai afirmat ca premierul este "un om foarte serios, foarte aplicat si foarte muncitor' si s-a aratat multumit ca membrii Guvernului muncesc cu "foarte multa dorinta" si "vin cu drag la munca".

Liviu Dragnea a mai adaugat ca ceea ce PSD a propus in campania electorala se va intampla, la aceasta data neexistand motive pentru ca programul de guvernare sa nu fie pus in aplicare.