Vicepresedintele PSD si ministru al Apelor si Padurilor, Doina Pana, si-a anuntat sambata demisia din functia de presedinte al organizatiei municipale Bistrita, motivand faptul ca "nu isi mai permite sa aloce timpul fizic conducerii" acestei filialei, date fiind noile responsabilitati guvernamentale, anunta Agepres.

Doina Pana a convocat, sambata, o sedinta a comitetului organizatiei PSD Bistrita, in cadrul careia si-a prezentat demisia.

"A fost un moment sufletesc greu pentru mine sa plec din fruntea unei organizatii care a fost total implicata, alaturi de mine, in toata munca uriasa generata de confruntarile electorale ale anului 2016. Raman membra a organizatiei municipale, o sa o sprijin cu tot sufletul in activitatea viitoare si sunt convinsa ca noua conducere, aleasa statutar prin Conferinta de alegeri din luna august, va mentine rezultatele electorale viitoare cel putin la nivelul celor obtinute in mandatul meu", arata Doina Pana intr-un comunicat.

Locul sau a fost luat, pana la alegerile statutare programate pentru sfarsitul lunii august, de viceprimarul municipiului Bistrita, Cristian Niculae.