Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Ana Maria Patru a fost audiata la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, a declarat luni presedintele comisiei, Adrian Tutuianu, potrivit Agerpres.

"Am procedat, in data de 27.06.2017, la audierea fostului presedinte AEP Ana Maria Patru. Ne-a cerut - si am respectat acest lucru - sa nu o expunem public si nu a vrut sa comunice nimic cu presa. Ne-a prezentat mai multe documente, a fost audiata circa o ora in cadrul sedintei noastre. Vom face analiza documentelor prezentate si urmeaza probabil sa o chemam din nou la audiere in luna septembrie, odata cu inceperea sesiunii parlamentare", a precizat Tutuianu, intr-o conferinta de presa, la Parlament.

El a mentionat ca Ana Maria Patru a pus la dispozitie "foarte multe documente care trebuie studiat". "Sunt documente pentru care dansa a considerat ca sunt utile cu sustinerea la ceea ce a prezentat in scrisoarea adresata Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor", a spus el.