PSD Prahova a transmis, printr-un comunicat de presa, ca va sustine motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, pentru a "nu batjocori votul romanilor din decembrie", pentru ca lumea a votat partidul, nu uninominal.De asemenea, parlamentarii prahoveni il vor sustine pe Dragnea pentru a "repune lucrurile si actul guvernarii pe fagasul normal".

“Suntem intr-o situatie neplacuta, deloc confortabila pentru actul politic, dar mai ales pentru actul de guvernare. Asa ca este foarte important mesajul pe care il transmitem electoratului nostru. PSD este un partid responsabil, noi activam ca echipa, lumea ne-a votat ca partid, nu uninominal. Nu stricam echipa, ne sustinem liderii pentru a respecta ce-am promis in decembrie 2016”, declara presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Potrivit comunicatului, toti parlamentarii PSD Prahova vor vota motiunea si vor fi alaturi de presedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a repune lucrurile si actul guvernarii pe fagasul normal.

"PSD Prahova respecta decizia Comitetului Executiv National si il sustine pe Liviu Dragnea pentru a continua proiectele PSD din Programul de Guvernare", mai arata documentul.