Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, l-a chemat, sambata, la Palatul Victoria, pe fostul detinator al acestei functii, Mihai Busuioc, pentru a-i cere acte si documente care au fost lasate in institutie au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.

Victor PontaFoto: captura B1 TV

Victor Ponta l-a chemat la Palatul Victoria pe fostul secretar general, Mihai Busuioc, pentru a-i cere documente, urmand sa faca predarea-primirea de mandat, potrivit surselor News.ro.

Busuioc ar fi intrat in sediul Guvernului printr-o intrare din spate, potrivit surselor citate. Cei doi discuta la ora transmiterii acestei stiri.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a ajuns, sambata, in jurul orei 11.45 la Palatul Victoria unde deja sosisera mai multi consileri ai premierului precum si cei din cabinetul SGG.

Ponta a stat mai bine de o ora in sediul Guvernului, ulterior plecand si revenind in jurul orei 15.30.

Victor Ponta a fost numit vineri in functia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc.