Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Adrian Dobre, a dat de inteles, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca Victor Ponta va fi exclus din PSD, daca va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic.

Adrian DobreFoto: Agerpres

Cine va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic va fi exclus din PSD, decizia Comitetului Executiv fiind foarte clara, indubitabila, a declarat purtatorul de cuvant, referindu-se la numirea lui Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului.

"A facut-o la libera alegere. Mai departe, consecintele vor fi ca urmare a forului de conducere al PSD", a declarat Adrian Dobre la Antena 3, potrivit News.ro.

Asta, dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, odata cu retragerea sprijinului politic pentru guvernul Grindeanu, ca vor fi exclusi din partid cei care vor accepta sa intre in cabinetul Sorin Grindeanu ca urmare a vacantarii posturilor generata de demisiile in bloc ale ministrilor.

Secretarul General al guvernuluiMihai Busuioc a fost demis si inlocuit cu Victor Ponta, potrivit unei decizii publicate vineri in Monitorul Oficial.