"Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din Romania inregistrat la tribunal si cu valoare de lege , este membru de partid dincolo de orice decizie abuziva a Cex-ului. Dragnea ii poate lua functiile, poate cere sanctionarea lui...orice, mai putin statutul de membru de partid. Doar organizatia de baza ii poate retrage acest drept si, din cate am aflat, Organizatia PSD Timis, nu doar cea locala de care apartine, il sustine pe Sorin Grindeanu in totalitate", scrie vineri europarlamentarul Catalin Ivan, intr-o postare pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Deci, domnule Liviu Dragnea, puteti avea dorinte de tot felul acasa la dumneavoastra, pe mosie. Pot sa va placa unii si sa va displaca altii. La partid trebuie sa respectati legea, adica Satutul. Sorin Grindeanu este membru cu acte in regula. Era sa uit, sunt cu cotizatia la zi la Organizatia PSD Iasi, desi ati declarat public ca nu mai sunt membru din 2015", adauga Catalin Ivan.

Liviu Dragnea a anuntat, joi, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca Sorin Grindeanu a fost exclus din partid. Primul ministru a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca este in continuare membru al partidului.