Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, scrie intr-o postare pe pagina sa de socializare ca "se pare ca dintre toti ministrii guvernului, numai premierul nu stia ca semestrial se face o evaluare a implementarii programului de guvernare", noteazaAgerpres.

Lia Olguta VasilescuFoto: Captura Antena 3

"Se pare ca dintre toti membrii guvernului, numai premierul nu stia ca semestrial se face o evaluare a implementarii programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Macar de la tv ar fi aflat, din emisiunile in care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea ca e pe viata in scaunul acela...", a scris Olguta Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut ca evaluarea activitatii Guvernului a vazut-o miercuri pentru prima data, ceea ce i se pare incorect, adaugand ca aceasta a fost o justificare pentru a i se spune sa demisioneze.

Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca ea a trecut evaluarea facuta de PSD asupra activitatii ministrilor in ce priveste respectarea programului de guvernare.