Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca "ar trebui facuta o plangere", invocand "secretul corespondentei", dupa ce site-ul de investigatii Rise Project a publicat mai multe conversatii in care lideri PSD pledau pentru organizarea unor contramanifestatii in perioada protestelor #rezist.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu as vrea sa vad daca acele conversatii sunt adevarate, cred ca ar trebui facuta o plangere (…) secretul corespondeneti trebuie respectat", a comentat seful PSD, intrebat de ziaristi cum comenteaza aceste dezvaluri.

"PSD are vreo 12 grupuri pe WhatsApp (…) Suntem un partid foarte deschis si colaboram din interior cu toate serviciile", a comentat, ironic, Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus ca el nu a fost de acord ca oamenii sa sa fie organizati sa iasa in strada pentru contramanifestatii.

Rise Project a publicat la inceputul lunii iunie capturi ale mai multor conversatii dintre liderii PSD din perioada protestelor #rezist, in care Liviu Dragnea isi indemna oamenii sa organizeze contramanifestatii.

"Marian Neacsu. Vorbiti deja din seara asta cu presedintii de organizatii sa ne pregatim de un miting pentru apararea Romaniei", ar fi scris Liviu Dragnea, potrivit acestor capturi de conversatii.