Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca evaluarea Guvernului reprezinta o apreciere fireasca a “actului de guvernare, pe domenii si in ansamblu”, dar “mai important de orice nume, oricat de important s-ar crede acel om, este programul de guvernare”. Totodata, acesta a spus ca ar fi "o prostie" o motiune de cenzura a propriului guvern. Nu in ultimul rand, referitor la nemultumirile Gabrielei Firea cu privire la comunicarea defectuoasa dintre Executiv si Primaria Capitalei, Dragnea sustine ca i-a spus lui Grindeanu sa se abtina de la declaratii politice si sa se aplece asuprea programului de guvernare.

Preseditele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti in legatura cu evaluarea Guvernului ca s-a “inflamat foarte mult o problema care inca nu exista” si ca nu vede de ce cineva ar fi “speriat de aceasta evaluare”.

El a mai spus că „ar fi o prostie” o moțiune de cenzură asupra propriului guvern.

Legat de criticile aduse de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, Executivului, Liviu Dragnea a spus ca “sunt mai multe nemultumiri, dar pe de alta parte, acum cativa ani PSD era acuzat ca nu iese nimic din interior”.

"Doamna Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeşte în numele bucureştenilor. L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca exista o ruptura intre PSD si Guvern, liderul social-democrat a spus: “categoric nu, nu cred ca exista vreun ministru care sa nu fi venit sa vorbeasca cu mine sau cu colegii mei in aceste luni”.