Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a scris sambata pe Facebook ca primarul liberal al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, este "pe o cale gresita", fiind "jignitor" faptul ca a lasat sa se inteleaga ca persoane din partid care sustin motiunea sa sunt consumatori de voturi, relateaza News.ro. Busoi a tinut sa precizeze ca, inainte de a da lectii, Bolojan ar trebui sa-si aminteasca faptul ca este printre cei care au pus in practica strategia "dezastruoasa" de la alegerile parlamentare.

Cristian BusoiFoto: Facebook - Cristian Busoi

"Il respect pe Ilie Bolojan, ca administrator si primar. Cred insa ca este pe o cale gresita cu declaratiile facute, ieri, la Craiova. Ma asteptam sa fie critic cu PSD si cu Olguta Vasilescu, nu cu colegii sai din PNL. Nu am o problema ca ma critica; e normal, suntem in competitie interna, desi nu sunt in competitie directa cu dumnealui, pentru ca nu si-a asumat o candidatura. Cred insa ca este jignitor sa lase de inteles ca oameni ca Nicolae Robu, Daniel Buda, Marian Petrache, Vasile Iliuta, Marcel Vela, Mugur Cozmanciuc si alti colegi, care au semnat motiunea mea, sunt consumatori de voturi", a afirmat candidatul PNL la sefia partidului.

Busoi a sustinut ca este "o greseala si un lucru urat sa imparti PNL intre rai si buni, intre vest si sud".

"Gandirea aceasta ne-a adus unde suntem. Inainte de a da lectii, domnul Bolojan ar trebui sa isi aminteasca faptul ca este printre cei cativa care au girat si pus in practica strategia dezastruoasa la parlamentare. Daca vrea sa ajute PNL, atunci ar trebui sa intre in arena publica, sa critice PSD, sa se lupte in studiourile de dezbateri TV, pentru ca avem nevoie de o echipa care sa lupte cu PSD", a conchis Cristian Busoi.

Primarul liberal al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a explicat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, motivele pentru care nu va vota motiunea lui Cristian Busoi pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal, afirmand, printre altele, ca Busoi nu are "echipament de lider".