Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat duminica seara, intr-o postare pe Facebook, pe Emmanuel Macron dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, liderul social-democratilor romani transmitand in mesajul sau si urarea "vive la France", anunta news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la France!", a scris presedintele Camerei Deputatilor, postand si o fotografie cu Macron.

Candidatul En Marche!, Emmanuel Macron, este noul presedinte ales al Frantei, arata un exit-poll difuzat de France 24. El ar fi obtinut 65,099% din voturi. La 39 de ani, candidatul de centru devine cel mai tanar presedinte din istoria celei de a V-a Republici. Marine Le Pen si-a recunoscut infrangerea intr-un discurs tinut imediat dupa inchiderea urnelor.

Candidata de extrema-dreapta Marine Le Pen si-a recunoscut infrangerea in cursa pentru Elysee, in discursul rostit duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea urnelor, i-a urat noroc contracandidatului sau Emmanuel Macron si a incercat sa mobilizeze electoratul Frontului National pentru alegerile legislative din iunie.