Presedintele Klaus Iohannis nu a gresit cand a mutat steagul Marii Britanii pentru a-si face loc sa ajunga mai aproape de jurnalisti, a apreciat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Iohannis da din drum steagul britanicFoto: Captura YouTube

"Nu sunt nici partener, nici coleg cu domnul presedinte Iohannis, am fost chiar adversari, dar nu cred ca asta e o gafa. Adica, pana la urma ce a facut presedintele Romaniei? A dat la o parte un steag sa poata sa vorbeasca cu presa. Hai sa fim seriosi!", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, intrebat daca statul roman va fi afectat de gestul presedintelui facut la Bruxelles in urma cu cateva zile.

El a adaugat ca nu crede ca aceasta ar fi fost o greseala de protocol.

"Chiar nu a gresit presedintele Iohannis. Cand greseste, eu nu ezit sa il cert, dar acolo nu. Totusi, e seful statului roman, presedintele Romaniei. Cum adica, nu are dreptul sa vorbeasca cu cineva?", a mentionat el.

Presedintele roman a facut brusc o pauza in timpul declaratiilor sale de presa de sambata de la summitul din Bruxelles pentru a scoate steagul Marii Britanii din cadru, a scrisSunday Express.

Intr-un scurt clip, care a devenit apoi viral, liderul european vorbea despre Brexit cand, din senin, a facut un pas in fata pentru a da din drum steagul britanic, noteaza publicatia citata.

Unii utilizatori ai retelelor de socializare au acuzat ca a fost “un gest meschin”, altii au glumit spunand ca acest clip reprezinta perfect realitatea Brexitului.