Deputatul PSD Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca lucreaza impreuna cu fostul ministru al Mediului din cabinetul Grindeanu, Daniel Constantin, si cu fostul ministru al Finantelor din timpul guvernarii Ponta, Eugen Teodorovici, la cateva amendamente care vor fi depuse la proiectul de lege privind salarizarea unitara. Amendamentele vizeaza remuneratia consilierilor de integrare europeana, a precizat fostul premier.

Victor PontaFoto: captura B1 TV

Intrebat de jurnalisti daca are si alte proiecte politice cu Teodorivici si Constantin, Ponta nu a dorit sa ofere prea multe detalii, precizand ca a ramas prieten cu multi oameni din PSD, fara a da insa vreun nume. In acest context, Ponta a amintit numele fostului ministru al Educatiei, Sorin Campeanu (ALDE).

In martie, Sorin Campeanu s-a aratat nemultumit de conducerea ALDE, parasind sala in care se desfasura Delegatia Permanenta a partidului. Ulterior, Campeanu a afirmat, printre altele, ca alegerile in partid ar trebui sa se desfasoare de jos in sus si nu invers, potrivit DcNews.