Violeta Tudorie a fost numita in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Totodata, prim-ministrul Grindeanu l-a eliberat pe Petrescu-Marius Marin din functia de vicepresedinte al AAAS. Pe de alta parte, Stana Simona Teighiu-Jurj a fost numita secretar de stat la Ministerul Economiei, iar Camelia Mariana Dragomir Balanica - vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate, conform altor decizii ale sefului Executivului.

Deciziile premierului Grindeanu au fost publicate joi in Monitorul Oficial. Potrivit unei hotarari a Guvernului care a fost publicata tot joi in Monitorul Oficial, Daniel Radulescu, reprezentant al Agentiei Nationale pentru Romi (ANR), a fost numit membru in Consiliul director al Fondului Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS). Totodata, din functia de membru in Consiliul director al FRDS a fost revocata Ionelia Claudia Grosu, reprezentant al ANR.