Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a afirmat, marti seara, la Ploiesti, ca oamenii vor sa ii vada pe liberali in lupta cu PSD-ul, iar atunci cand intreg partidul va sta impotriva social-democratilor, cetatenii vor avea incredere in PNL, potrivit Agerpres.

"Oamenii vor sa ne vada in competitie si in lupta cu PSD-ul. (...) Trebuie sa ridicam partidul in toate organizatiile impotriva PSD-ului. Cand tot PNL-ul va fi in picioare peste tot, asa cum e aici, impotriva PSD-ului, atunci vom avea increderea oamenilor inapoi, pentru ca ei, deocamdata, ne simt ezitanti si in anumite locuri ne simt chiar oarecum in complicitate, ceea ce nu e adevarat. Ar trebui sa si probam acest lucru", a spus Predoiu in discursul sustinut la Comitetul de Coordonare Judetean al PNL Prahova.

El a precizat ca una dintre problemele liberalilor este legata de incredere, subliniind ca este nevoie ca acestia sa se intoarca la politici de dreapta "clare".

''Aici in Prahova, colegii pe care-i aveti in fata au inteles ca fie prospera politic si castiga impreuna politic si iata-i fruntasi in PNL, fie se duc pe tobogan cu mainile infipte unul in gatul altuia, asa cum se intampla, din pacate, in alte organizatii. (...) De ce si de ce ..., putem vorbi pana maine, dar in general toate cauzele se cunosc. Problema e ca unele dintre ele persista si pentru viitor si ameninta ca PNL sa treaca in continuare prin crize pentru ca inca nu sunt inlaturate aceste cauze si prima pe care eu o vad este lipsa de incredere. Noi nu mai avem incredere in noi, daca noi nu avem incredere ca putem fi din nou partidul castigator, n-or sa aiba incredere nici cei de pe strada. Daca noi nu mai avem incredere ca suntem gata sa recunoastem valoarea si sa o promovam si nu sa-i dam un picior undeva si sa o bagam sub masa, atunci nu vom ajunge nicaieri. Cheia este sa promovam valori in PNL. (...) Trebuie sa ne intoarcem la politici de dreapta clare", a mai spus Catalin Predoiu.