Deputatul ALDE Steluta Cataniciu a lansat o critica dura la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca nu mai intelege "ce se intampla" si pe cine reprezinta acesta in Guvernul Grindeanu.

Steluta CataniciuFoto: Camera Deputatilor

"Se pare ca nu ar mai fi ministru al Coalitiei", a spus Steluta Cataniciu, intr-o interventie telefonica la Antena 3. De notat ca aceasta tocmai a pierdut un nou proces cu Agentia Nationala pentru Integritate pe conflict de interese.

"Chiar nu mai inteleg ce se intampla (), nu inteleg pe cine reprezinta dansul in guvernul Grindeanu", a spus aceasta, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca proiectul de modificare a Codurilor penale va pleca de la ministerul pe care il conduce fara prag pentru abuzul in serviciu.

Steluta Cataniciu s-a aratat nemultumita si de afirmatia lui Tudorel Toader potrivit careia nu are de ce sa se teama de o eventuala schimbare a sa din functie.

Deputata a sustinut ca PSD si ALDE vor fi cele care vor deconta in plan politic deciziile lui Tudorel Toader, care a fost propus de partidul condus de Tariceanu.

"Eu cred ca in acest moment guvernul Grindeanu are o problema", a concluzionat ea.