Presedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat miercuri, la finalul dezbaterii privind propunerea de modificare a Legii referendumului, ca, dupa ce va exista o forma finala a proiectului, il va prezenta presedintelui social-democratilor, Liviu Dragnea, care are "un cuvant foarte important de spus", daca nu chiar "drept de veto" potrivit News.ro.

Chestionat cum isi explica o prezenta asa slaba la dezbatere, deputatul PSD a spus: "Era una din concluziile pe care trebuie sa le tragem cu privire la organizarea de dezbateri. Toata lumea a invocat dezbateri, transparenta si cand o faci, iata transparenta, iata netransparent ca nu e nimeni in sala".

De asemenea, intrebat daca a discutat cu colegii de la grup cu privire la acest proiect, Eugen Nicolicea a spus ca va fi o discutie numai dupa ce va avea forma finala a propunerii.

"Dupa ce e forma finala, o prezint, noi deocamdata nu am facut o astfel de forma. Probabil ca saptamana viitoare cand gasim o forma finala o vom da grupului, grupul va analiza daca o sustine sau nu", a raspuns social-democratul.

Chestionat in continuare daca a vorbit macar cu Liviu Dragnea despre proiectul sau, presedintele Comisiei juridice a spus ca liderul PSD va avea "un cuvant foarte important de spus", dar discutia va avea loc numai cand se va stabili forma finala a initiativei.

"V-am explicat ca dupa ce vom avea o forma finala se depune la grup. Presedintele de partid este domnul Dragnea. Are un cuvant foarte important de spus, sa nu zic ca are si drept de veto. Daca nu am o forma finala, nu am ce-i prezenta domnului Dragnea", a completat Eugen Nicolicea.