Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, ca va cere "cel putin" suspendarea din calitatea de membru PSD pe o perioada determinata a deputatului social-democrat Catalin Radulescu, dupa afirmatiile facute de acesta in spatiul public, transmite Agerpres.

Dragnea a fost intrebat de jurnalisti daca are arma acasa.

"Nu am arma acasa. Regret ca colegul nostru a avut o asemenea atitudine si poate regret si faptul ca am cedat in fata Organizatiei Arges de a semna candidatura dumnealui pentru acest Parlament. Voi propune colegilor mei din Comitetul Executiv cel putin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru colegul nostru, pentru o perioada determinata. Am spus 'cel putin'. Si asta vom discuta in Comitetul Executiv National al PSD, pentru ca afirmatiile acestui domn deputat sunt total inacceptabile si periculoase, in acelasi timp", a afirmat Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa.

In acelasi context, liderul PSD a subliniat ca "demisia de onoare nu se cere, daca ai onoare iti dai demisia" si ca ii transmite repetat "semnale" in acest sens deputatului Radulescu.

"Eu ii tot transmit semnale, hotaraste dumnealui ce face pana a ajunge la Comitetul Executiv", a conchis Liviu Dragnea.

Catalin Radulescu a declarat recent, intr-un interviu pentru 'Adevarul': "Pentru ce mai se duc oamenii in Piata Victoriei acum si pentru ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile de apa, daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam in maidan, un loc in maidan, hai sa facem cum se intampla in Franta, in America, peste tot. Noi am facut, am cerut autorizare, sa ceara si ei autorizare".

El a mai spus ca are o arma AKM: "Daca vreodata mai vine cineva cu vreo idee sa schimbe statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag. Imediat! Imediat! Dar pot sa ies unde vreau eu, daca ma apuca vreo nebunie, pot sa ies sa trag unde vreau eu, e riscul meu si hotararea mea".

Ulterior, Catalin Radulescu a declarat ca a primit 150 de amenintari cu moartea si a anuntat ca ii va da in judecata pe cei care au procedat in acest mod pe Facebook.