Fostii deputati Daniel Geanta si Vicentiu-Mircea Irimie au primit posturi importante in structurile guvernamentale, primul fiind desemnat presedinte al Agentiei pentru Administrarea Activelor Statului, iar cel de-al doilea a fost numit secretar de stat in Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, potrivit News.ro.

Noul secretar de stat in Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, Vicentiu Irimie (49 de ani), a absolvit in anul 2009 Facultatea de Management a Universitatii Spiru Haret din Brasov. Pana in anul 2007 a fost membru PSD, cand a trecut la PDL, partid care l-a sustinut in 2012 pentru obtinerea unui mandat de deputat. La inceputul anului 2013, Irimie s-a in scris in PC, partid din fuziunea caruia cu PLR, a rezultat ALDE.

Si Ministerul Agriculturii are un nou secretar de stat, pe Doru-Octavian Corches care, pana in luna februarie, a ocupat un post de consilier judetean in CJ Bihor din partea ALDE.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a decis inlocuirea cu Ruxandrei Elena Gindu din postul de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului cu Florian-Daniel Geanta. Acesta a obtinut doua mandate de deputat, in 2008 si in 2012, din partea PDL, iar ulterior s-a inscris in PMP, ajungand presedinte al organizatiei de Bucuresti a acestui partid. La alegerile parlamentare din 2016 a candidat pe locul 13 al listei PSD pentru Camera Deputatilor din Capitala, insa nu a obtinut mandatul.

Sefia Agentiei pentru Domeniile Statului a fost preluata de catre Alexandru Tachianu, iar cea a Agentiei pentru Protectia Mediului de catre Viorel Toma.