Electoratul PSD nu vrea autostrazi, vrea pensii, iar social-democratii vor face ce vrea acesta, ceea ce va crea probleme PNL cand va veni la putere, a declarat, miercuri, la Liga Alesilor Locali a PNL Dambovita, presedintele interimar al organizatiei judetene a PNL Dambovita, deputatul Cezar Preda. Acesta a vorbit despre cresterile de salarii si pensii anuntate de PSD., potrivit Agerpres.

''Nu este o noutate pentru PNL ca PSD face asemenea lucruri, pentru ca electoratul lui nu vrea autostrazi, vrea pensii! Si face treaba asta! Problema mare a PNL este cand va veni la putere, ce facem? De taiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atat.

Vom avea o tara... Stiti ca in Romania sunt drumuri nationale de pamant? Asta este tara pe care a vrut-o PSD-ul si pe care o va avea. Nu ai cum sa impaci si capra si varza! E cineva aici care isi doreste salariu mai mare sau pensie mai mare? Nu ai voie ca politician sa amanetezi viitorul unei tari!'', a spus Cezar Preda. Deputatul PNL s-a referit la recentele evenimente din Romania si la rezultatele acestora.

''Sigur nu vor mai fi ordonante date noaptea! Sigur de Justitie nu se va mai lua nimeni, cel putin catva timp de acum inainte. Sigur vom avea probleme in semestru doi cu ceea ce priveste acoperirea cheltuielilor de salarizare. Ce frumos e sa maresti salariile cu 20% si sa ii spui primarului: le platesti tu! Pai, e simplu asa'', a spus Cezar Preda. Miercuri, la Casa Tineretului din Targoviste, a avut loc Liga Alesilor Locali a PNL Dambovita.

Singurul candidat pentru presedintia acestui for a fost primarul din Racari, Marius Caraveteanu. PNL are, in Dambovita, 19 primari si 390 de consilieri judeteni si locali.