Liviu Dragnea a declarat miercuri, intrebat de propunerea facuta de cateva filiale de a il exclude din PSD pe europarlamentarul Catalin Ivan, ca acesta de fapt nu mai este membru PSD, pentru ca a fost exclus de filiala Sector 1.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ivan a fost exclus in mai 2015 de organizatia Sector 1, pe motiv ca acesta "a continuat actiunile negative la adresa PSD", relata atunci Gandul.info.

Pe de alta parte, nu este clar daca aceasta decizie nu trebuia luata si de un for decizional al partidului, la nivel national.

"Le-am explicat colegilor mei, nu poate fi exclus cineva care nu e membru" a spus Dragnea, intrebat ce s-a intamplat cu propunerea formulata de unele organizatii de excludere a lui Ivan.

Europarlamentarul Catalin Ivan a criticat guvernul Grindeanu si conducerea PSD intr-un interviu pentru Adevarul, in urma cu o saptamana. "Avem nevoie sa invatam aceste mecanisme de control, pentru ca, desigur, castigi alegeri, ai puterea, ai Guvernul, dar nu poti sa faci absolut orice", a spus Ivan. "Mihai Chirica nu este o voce singulara in PSD", a mai spus Ivan.