Deputatul USR Cornel Zainea acuza PSD ca a falsificat rezultatul votului din comisia de mediu la sedinta de validare a ministrului Daniel Constantin.

Deputatul arata intr-o postare pe Facebook ca in raportul comisiei "cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri”, si precizeaza ca si el a votat impotriva.

In sprijinul acuzatiilor sale, Zainea prezinta raportul comisiei privind rezultatul votului si o filmare de la momentul votului.

Postarea deputatului USR:

"Nimic nu se pierde, totul se transformă în funcție de interesul partidului.

De când PSD-ul ne-a surprins cu lovitura nocturnă împotriva statului de drept, fiecare dintre noi s-a specializat în câte ceva: unii și-au dezvoltat abilitățile de a sta în frig, alții își folosesc imaginația pentru a crea bannere ce fac înconjurul mapamondului, alții organizează forme de rezistență civică.

Eu și colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombițe ascunse printre legi. Una din activitățile de seară/dimineață este citirea Monitorului Oficial.

Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri.

Dovezile aici:

http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php…- pagina 16, Comisia pentru Mediu și echilibru ecologic

http://www.cdep.ro/comisii/mediu/pdf/2017/sz010405.pdf- raportul comisiei în care se consemnează rezultatul votului

Urmăriți și filmarea.

În curând PSD-ul ne va fura banii direct din cont și se va jura privindu-ne în ochi că noi n-am avut nimic vreodată acolo ..."