Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, vicepresedinte al PNL, a anuntat, vineri, ca va candida pentru o functie de conducere in partid, poate chiar pentru functia de presedinte, transmite Agerpres.

Alin TiseFoto: Hotnews

"Luni va fi Birou Permanent National al PNL si se va discuta despre convocarea unei Conventii Nationale unde sa aiba loc alegeri, cel mai probabil la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie. Vor fi mai multe candidaturi din partea PNL Cluj pentru functii la varful partidului si eu, personal, voi candida pentru una dintre functiile de varf, e posibil si pentru cea de presedinte al PNL", a declarat, intr-o conferinta de presa, Alin Tise.

El a mai spus ca "vremea celor care ajung sa conduca partide prin combinatii, prin grupari si manipulari facute in randul membrilor a incetat".

Tise provine din fostul PDL.

Pana acum, singurul care si-a anuntat clar intentia de a candida la functia de presedinte al partidului a fost deputatul Catalin Predoiu. De asemenea, Ludovic Orban a dat de inteles ca va candida daca isi rezolva probleme in instanta. La randul sau, deputatul Ovidiu Raetchi nu a exclus o eventuala candidatura.