Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la finalul unei sedinte la sala de grup a social-democratilor de la Camera Deputatilor, ca "nu stie" ce casa de sondare "are domnul Chirica, nu asta e cel mai important acum", sustinand ca a vazut un sondaj care arata "2-3 procente in jos la PSD". Intrebat de jurnalist si cum ar descrie relatia cu premierul Sorin Grindeanu, Dragnea a raspuns: "Foarte buna!"

Sorin Grindeanu si Liviu DragneaFoto: Agerpres

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si primarul Iasului, a declarat luni pentru stiripesurse.ro ca s-a realizat un sondaj de opinie la nivelul judetului dupa adoptarea OUG 13/2017 si declansarea protestetelor de strada, iar rezultatele arata o pierde de 23 de procente pentru PSD.

Liderul PSD a subliniat ca, la sedinta de miercuri dimineata, "au tinut sa fie prezenti si parlamementarii, si primarii din judetul Iasi, cu exceptia domnului Chirica, si au spus ca ei sustin fara niciun fel de ezitare Guvernul".

Intrebat de jurnalist si cum ar descrie relatia cu premierul Sorin Grindeanu, Dragnea a raspuns: "Foarte buna!". El a adaugat ca "Relatiile dintr-o organizatie se intaresc, Sorin Grindeanu este mai intarit".

Intrebat daca ministrul Justitiei, Florin Iordache, va ramane in functie, Dragnea a raspuns ca urmeaza ca primul ministru "Sa finalizeze discutia cu ministrul Justitiei."

Liderii PSD s-au reunit miercuri dimineata, la sala de grup a social-democratilor de la Camera Deputatilor, pentru a discuta atat despre motiunea de cenzura care urmeaza sa fie votata in plenul reunit, cat si despre probleme din administratia locala, fiind convocati mai multi alesi locali, precum si ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, scrie News.ro. La sedinta PSD au participat si Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, dar si primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Aceasta a fost prima sedinta la care participa alesii locali de cand au inceput manifestatiile din intreaga tara, generate de ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale.

La sedinta de la Parlament au participat primarii din Bucuresti, printre care Gabriela Firea, Robert Negoita si Daniel Florea, precum si ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh.