Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook luni dimineata in care le multumeste sustinatorilor si anuntaca a sesizat autoritatile competente in legatura cu mesajele injurioase, violente si de amenintare primite prin intermediul retelei de socializare, adaugand ca "nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer". Firea si-a insotit mesajul cu un citat din Biblie si un citat din Ion Ratiu.

Gabriela FireaFoto: Agerpres
  • Mesajul postat de Gabriela Firea

"O noua saptamana, un nou inceput! Sper ca mai bun... Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si gandurile pozitive pe care mi le-ati transmis. Acestea m-au ajutat sa rezist, intr-un ocean de ura. #Voilupta intotdeauna pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a ne spune opinia. Fara injurii, fara violenta, fara amenintari, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am indreptat catre autoritati. Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer.

Romania este a noastra, a tuturor! Sa invatam sa ne ascultam argumentele. Orice eroare se poate indrepta. Cine este fara de greseala? "Cel ce este fara de pacat sa ridice piatra!"

Ne iubim cu totii tara - asta trebuie sa ne uneasca!

"Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru a avea dreptul sa nu fii de acord cu mine" (Ion Ratiu)

#Romaniasuntemtoti"

Pagina de Facebook a primarului general Gabriela Firea nu mai putea fi accesata, incepand de sambata, incercarile de a o vizualiza fiind intampinate pe reteaua de socializare cu mesajul "Scuze, acest continut nu poate fi vizualizat acum".

Potrivit "cache-ului" (memoriei) Google, contul Gabrielei Firea primise circa 480.000 de likeuri.

Primarul Capitalei a postat vineri pe pagina de Facebook un indemn la semnarea petitiei de sustinere a Executivului.