Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a anunţat miercuri seara pe pagina sa de socializare că şi-a dat demisia din partid, transmite Agerpres.

Călin Andrei Tuns a precizat că prin gestul actualului Guvern de a modifica Codul penal şi legea graţierii nu se mai regăseşte în PSD aşa cum l-a cunoscut.

'Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul în care au încercat să bage pumnul în gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei!', a precizat Călin Andrei Tuns.

Acesta a mai afirmat că premierul Grindeanu, prin comportamentul pe care l-a avut, a jignit numele bunicului său care se regăseşte pe peretele Memorialului Durerii din Sighet.

'Închei citându-l pe Ion Raţiu: 'Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poţi să nu fii de acord cu mine!' ' a mai precizat în postarea sa, fostul consilier judeţean al PSD Maramureş.

Călin Andrei Tuns a mai amintit că, de-a lungul anilor de activism politic în PSD Maramureş, a cunoscut numeroşi profesori, medici, avocaţi, studenţi, elevi, muncitori, antreprenori, femei şi bărbaţi, iar mulţi dintre aceştia sunt indignaţi de ceea ce s-a întâmplat marţi seară şi noaptea trecută.