Ziua de miercuri a fost ziua protestelor in Parlamentul Romaniei, tonul fiind dat de parlamentarii Uniunii Salvati Romania carora li s-au alaturat la un moment dat si cei de la PNL, dar si cativa membri Initiativa Romania, intr-o actiune separata. Pentru a marca si mai bine acest lucru, mare parte dintre deputatii USR au ramas in uriasa sala de plen a Camerei Deputatilor, singuri, intr-o miscare de tip #occupy, in semn de solidaritate cu oamenii care protesteaza in strada.

Sit-in USR la Parlament, peste noapteFoto: USR

UPDATE 20.53: Sapte parlamentari USR sunt la aceasta ora in sala de plen si vor ramane peste noapte, pana dimineata, cand vor fi inlocuiti de alti colegi, asa cum a relatat Cosette Chichirau pentru HotNews.ro. Vezi mai jos o fotografie pusa la dispozitie de deputatul USR cu sit-in-ul din plenul Camerei Deputatilor.

"Cerem guvernului sa abroge ordonanta" a spus deputatul Cosette Chichirau, inainte de a se aseza pe scarile din fata prezidiului, alaturi de colegii sai.

La aceasta ora - 18.15 - in imensa sala de plen au ramas deputatii USR, care stau pe scari sau in picioare, si cativa jurnalisti care intra sau ies pentru a lua imagini cu acest protest.

Vezi mai jos cateva fotografii

Vezi aici imagini cum au protestat USR si PNL in timpul sedintei de plen

Vezi aici imagini cu protestul celor de la Initiativa Romania