Aproape 400 de membri ai USR se vor intalni in perioada 13-15 ianuarie, la Sibiu, la prima conferinta nationala a partidului, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.

"Intre 13-15 ianuarie 2017 membrii USR din toata tara se vor intalni in Sibiu pentru a dezbate rezultatele post-campanie si viitorul tinerei formatiuni politice, Uniunea Salvati Romania. Conceputa initial ca un teambuilding al echipei extinse, intalnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, intr-o conferinta nationala, pe a carei agenda se regasesc teme de interes imediat precum 'Curente ideologice in USR', 'Extindere teritoriala', dar si o analiza a campaniei electorale din 2016 din perspectiva partidului", se anunta in comunicat.

Sunt asteptati sa participe Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania la nivel national, Clotilde Armand, vicepresedinte USR, membrii si presedintii celor 42 de filiale nationale, dar si 28 de deputati si 11 senatori desemnati sa reprezinte aceasta formatiune politica in Parlament.

Lucrarile USR se vor incheia duminica la ora 12.00 printr-o conferinta de presa sustinuta de Nicusor Dan, presedintele USR si Raluca Amariei, presedintele Filialei USR Sibiu.