Deputatul PNL Pavel Popescu a scris miercuri pe Facebook ca unul dintre colegii sai de partid, Florin Stamatian, i-ar fi recomandat "sa nu mai puna intrebari tampite" la audierea ministrului desemnat pentru Sanatate. Popescu l-a intrebat pe ministrul Florin Bodog de unde va avea guvernul banii necesari sa construiasca un spital republican si opt spitale regionale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pavel Popescu este romanul care a adus medici norvegieni pentru a trata victime de la Colectiv. El a candidat la parlamentare din partea PNL Timis.

Florin Stamatian este unul dintre managerii de spital cu mare vechime. El a condus peste un deceniu clinica de Ginecologie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă si a infiintat un cabinet particular de obstetrica si ginecologie.

Postarea lui Pavel Popescu:

La intrebarea: "De unde veti lua cei 2,8 miliarde de euro necesari pentru construirea spitalului republican din Bucuresti si a celor 8 spitale regionale?", domnul Florin Bodog a refuzat sa imi raspunda.

Dragi romani, acesti bani nu exista. Pentru ca programele de guvernare PSD au fost mereu minciuni colorate in poze frumoase.

P.S. Poate trebuia sa-i fi ascultat sfatul colegului meu Florin Stamatian care mi-a recomandat sa nu mai pun intrebari tampite de genul celei de mai sus. Ca doar facem "opozitie".