Liderul PMP, Traian Basescu, ii transmite un nou mesaj pe Facebook presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care afirma ca: "Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune."

Traian BasescuFoto: AGERPRES

Mesajul integral postat de Traian Basescu:

Dragnea, tu pricepi?

Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale.

In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune, garantandu-ti ca recunosc dreptul aliantei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la functia de Prim-ministru.

Iar, daca Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politica a Presedintelui (si nu a SRI) este maxima, iar respingerea propunerii este obligatorie.

Tu pricepi, Dragnea?

PS-Daca Dragnea este sincer cand sustine ca vrea rapid instalarea guvernului, trebuie sa colaboreze cu Presedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizeaza amanarea masurilor propuse de PSD.